DPLI-UPSI Dulu Kini Dan Selamanya

Bersama kita jalinkan persahabatan dan luaskan pengetahuan
 
HomeGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Sebab nak berbakti pada anak bangsa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
duralen
CEO
CEO


Number of posts : 47
Age : 37
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Sun Mar 02, 2008 6:47 pm

betuila..jgn tak caya lakkk
Back to top Go down
View user profile http://dpli.niceboard.net
azizah



Number of posts : 1
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Sun Mar 02, 2008 10:59 pm

setuju sangat...
memang nak berbakti pada anak bangsa..
lepas belajar falsafah, lagi ah semangat berkobar2 sunny
Back to top Go down
View user profile
farida5612



Number of posts : 7
Registration date : 2008-03-03

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Mon Mar 03, 2008 3:08 pm

semangat berkobar-kobar...justeru itu berbaktilah kita pada anak bangsa tercinta demi menjulang martabat anak bangsa malaysia...chee...wah...
Back to top Go down
View user profile
waktong



Number of posts : 2
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Sat Mar 08, 2008 10:25 pm

aku masuk sini sbb suka mengajar..dan suka dlam bidang pendidikan.

so..lepas ni nak sambung blajar lg hope la...pe2 pon aku suka mngajar ni..hihihi
Back to top Go down
View user profile
sunartie



Number of posts : 1
Registration date : 2008-03-14

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Fri Mar 14, 2008 12:19 pm

Betul-betul...nak tolong anak bangsa
tapi yang penting kena ada MINAT
di sekolah ada banyak cabaran
kalau tak tahan boleh tumbang!!!
Back to top Go down
View user profile
roslen
CEO
CEO


Number of posts : 24
Age : 46
Location : Ipoh, Perak, Malaysia
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Sun Mar 16, 2008 6:40 pm

sunartie wrote:
Betul-betul...nak tolong anak bangsa
tapi yang penting kena ada MINAT
di sekolah ada banyak cabaran
kalau tak tahan boleh tumbang!!!
kalau tumbang bina le balik. Sebelum tu carik sebab kenapa leh tumbang, maybe foundation tak kuat ke, bahan yang di gunakan tak eleok ke atau arkitek dia tak bagus ke. hmmm tapi World Trade center pun leh tumbang inikan lak cikgu yek huhuhuhuhuh !

lol! afro flower

p/s: lari topik ke aku nih?
Back to top Go down
View user profile http://roslen.saub.com.my
shizuma_h



Number of posts : 7
Age : 33
Location : Key Ell
Registration date : 2008-04-12

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Sat Apr 12, 2008 12:07 pm

masa aku apply dulu, aku harap sangat dapat kpt sebab aku suka nak ajar programming (web programming jer). aku suka wat web programming sambil ajar org apa yg aku tau. (aku ni x la expert mana pon,beginner je Wink ) . malangnya aku xdpt kpt tp dpt kpm. time tu mmg dh give up x nak pegi. tp mak aku suh pegi juga. dia kata inilah pekerjaan yang terbaik utk aku, cuma aku rasa cam tak layak je. aku ni jenis ikut ckp mak bapak, dulu, kini dan selamanya. so, disinilah aku berada.
Back to top Go down
View user profile
roslen
CEO
CEO


Number of posts : 24
Age : 46
Location : Ipoh, Perak, Malaysia
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Sat Apr 12, 2008 4:07 pm

shizuma_h wrote:
masa aku apply dulu, aku harap sangat dapat kpt sebab aku suka nak ajar programming (web programming jer). aku suka wat web programming sambil ajar org apa yg aku tau. (aku ni x la expert mana pon,beginner je Wink ) . malangnya aku xdpt kpt tp dpt kpm. time tu mmg dh give up x nak pegi. tp mak aku suh pegi juga. dia kata inilah pekerjaan yang terbaik utk aku, cuma aku rasa cam tak layak je. aku ni jenis ikut ckp mak bapak, dulu, kini dan selamanya. so, disinilah aku berada.
web programing tu camne yek?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://roslen.saub.com.my
Sponsored content




PostSubject: Re: Sebab nak berbakti pada anak bangsa   Today at 9:49 am

Back to top Go down
 
Sebab nak berbakti pada anak bangsa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» Meet Pragya and Bulbul : Kumkum Bhagya sisters
» Jodha Akbar---Written Update--18th September 2013
» Jodha Akbar 212: Manna from Heaven or a mrigtrishna ?
» Kurt Seyit ve ?ura

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DPLI-UPSI Dulu Kini Dan Selamanya :: DPLI :: Kenapa nak masuk DPLI??-
Jump to: