DPLI-UPSI Dulu Kini Dan Selamanya

Bersama kita jalinkan persahabatan dan luaskan pengetahuan
 
HomeGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Susah ke blaja kat UPSI??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 8
Age : 37
Location : Ipoh
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Susah ke blaja kat UPSI??   Sun Mar 02, 2008 6:29 pm

Just testing 1 2 3...
Back to top Go down
View user profile http://kami.niceboard.net
rosmaini



Number of posts : 2
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Susah ke blaja kat UPSI??   Sun Mar 02, 2008 11:10 pm

susah jugakla...masa minggu 1st rasa nak pack baju nak balik kg jek..assingment belambak2 xcukup kakitangan... affraid
Back to top Go down
View user profile
rinearabella



Number of posts : 5
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: Susah ke blaja kat UPSI??   Thu Mar 13, 2008 11:14 pm

yaya betol2...sokong2 lol!
Back to top Go down
View user profile
doneat83



Number of posts : 10
Age : 33
Location : Kuching, Sarawak
Registration date : 2008-03-12

PostSubject: Re: Susah ke blaja kat UPSI??   Mon Mar 17, 2008 2:00 am

sokong sgt2...mula2 nak give up pun ader...
kalo bab lecturer mmg best sgt2..lagi2 lec sklh &msykt ngn inovasi,
tp kalo bab managment hapeh giler...
menyakitkan ati...tak mesra pengguna...
pe2 pon upsi dulu kini & selamanya...
hehhehe
Back to top Go down
View user profile
sundaymorning



Number of posts : 3
Age : 35
Location : Equine Park
Registration date : 2008-03-14

PostSubject: Re: Susah ke blaja kat UPSI??   Sat Mar 22, 2008 6:33 pm

aku dari awal2 dulu xde lak rasa nk giveup...hehehe..cam biasa jek..rasa mcm muda remaja lak lagi mcm masa degree dulu...afro skrg ni je pening sbb last minit baru nk blaja sume skali.. study study ..smpi bila nk ubah cara study last minit ni pun ntah le... Sleep
Back to top Go down
View user profile
duralen
CEO
CEO


Number of posts : 47
Age : 37
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Susah ke blaja kat UPSI??   Sat Mar 22, 2008 10:11 pm

Insyaallah, dengan usaha dan di sertakan doa, kita boleh mengharungi 7 bulan nih.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://dpli.niceboard.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Susah ke blaja kat UPSI??   Today at 9:52 am

Back to top Go down
 
Susah ke blaja kat UPSI??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DPLI-UPSI Dulu Kini Dan Selamanya :: Subjek DPLI :: KPT5033-
Jump to: