DPLI-UPSI Dulu Kini Dan Selamanya

Bersama kita jalinkan persahabatan dan luaskan pengetahuan
 
HomeGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
duralen
CEO
CEO


Number of posts : 47
Age : 37
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Sat Mar 15, 2008 1:35 pm

Salam... guyss kalo korang susah sgt nak dapat connection..meh la guna kan technology 3G Celcom... guna 3G hp ngan 3G simcard braoadband sajer..dan segalanya di hujung jari..cewah..mls le nak ckp byk.. korang click je la link kat bwh nih ek...


http://geocities.com/duralen/z500

http://geocities.com/duralen/z500/broadband

tunggu la elaun... beli la something yang bleh bagi kemaslahatan kat kite..as IT student...eheks sekurang-kuranya napak gak apa bendanya...kang duit habis ..tapi tak tao apa yang kita beli..muahahaha promo baik punyeerrrr!!!

anyway..korang nak ke tak nak..korang pikir la sendiri ek! (mcm pernah dgr ayat nih!! kredit kat En. Mohas dan nabil..yey! nabil mng!)

regards
Dura
Back to top Go down
View user profile http://dpli.niceboard.net
duralen
CEO
CEO


Number of posts : 47
Age : 37
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Sat Mar 15, 2008 1:37 pm

lupe ak... bagi sekali nama mak ek... itu untuk tujuan verification (pengesahan)... lagi satu phone model tu..ble tuka..bagi la model apa nak.. tapi samsung slalu harga lebih kurang sbb under FMG.. kalo nokia tengok setla..kot AP set mahal je..Zitron kalu..bleh a murah skit...
Back to top Go down
View user profile http://dpli.niceboard.net
roslen
CEO
CEO


Number of posts : 24
Age : 46
Location : Ipoh, Perak, Malaysia
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Sat Mar 15, 2008 3:31 pm

hehehehe sakan meniaga aaaa
Back to top Go down
View user profile http://roslen.saub.com.my
farida5612



Number of posts : 7
Registration date : 2008-03-03

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Mon Mar 17, 2008 1:37 am

Testimoni - Farida Yusof

Ia amat bagus dan mudah hanya perlu masukkan usb port dan kabel di telefon. semudah ABC...capaian internet telahpun dapat. Tak mahal RM 68 je sebulan..apalah sangat kan...dari kena beratur kat CC dan berebut capaian di LAB lebih baikla guna bendalah ni mudah dan senang.

Bila tak sambung kat PC pun boleh guna di mana-mana yang ada 3G dan GPRS. Macam saya dalam kereta pun boleh melayari internet...ish pendek kata rasa seronok sahaja guna teknologi 3G ni...Pilihanraya baru-baru ni balik kampung rumah nenek...rumah nenek manalah ada 3G kawasan kampung tapi ada GPRS apa lagi lihat keputusan terkini guna telefon je...senang cerita...

Testimoni Norazizah Abdullah

Erm..akak suka chat...sambil goreng jemput-jemput pun akak boleh chat...sampai hangus .heheheh..guna apa? chat guna telefon 3G tu la...ish tak caya ke...erm...guna dulu baru tau kehebatannya...

Lagi satu akak leh terguling atas katil sambil melayari internet...tu yang bestnyer...ko orang tak nak cuba ke...jom 3G.
Back to top Go down
View user profile
toraterbang



Number of posts : 8
Age : 36
Location : Perak
Registration date : 2008-03-14

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Mon Mar 17, 2008 11:37 am

wah..ape ni kak farida..ni testimoni yang tidak sah...huhuu jocolor

saya nak pakai maxis broadband...saya kecewa dgn streamyx dan celcom..tamo dah pakai..tapi betul ke sambil goreng jemput2 dan terguling2 atas katil boleh chat...mcm tak cayer je kak jijah oii.. lol!
Back to top Go down
View user profile
farida5612



Number of posts : 7
Registration date : 2008-03-03

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Mon Mar 17, 2008 1:06 pm

untuk pengetahuan ko kat sini tak de maxis broadband...nak tak nak ko kena pakai gak celcom broadband...utk pengetahuan data card only...call in call out tak de...benda tu penyebab kelembapan yang amat

Akak bergurau ..tapi tak bohong . Kak jijah memang pernah menghanguskan jemput yang sedang digoreng gara-gara chat ngan kawan masa tgh goreng...dan memang selalu pun guling-guling sambil chat ngan akak kat bilik sebelah...akak pun pakai 3g gak..walau duk bilik sebelah..tak caya meh datang umah
.
Back to top Go down
View user profile
duralen
CEO
CEO


Number of posts : 47
Age : 37
Location : Ipoh, Perak
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Mon Mar 17, 2008 1:21 pm

farida5612 wrote:


Akak bergurau ..tapi tak bohong . Kak jijah memang pernah menghanguskan jemput yang sedang digoreng gara-gara chat ngan kawan masa tgh goreng...dan memang selalu pun guling-guling sambil chat ngan akak kat bilik sebelah...akak pun pakai 3g gak..walau duk bilik sebelah..tak caya meh datang umah
.


Alah..fyd..jgnkan bilik sebelah...sebilik nih pun kami do chat..maklum...angin ada turun naik... kira gaduh kalu..chating jela..muahahah... chat yg guling2 tu biasa kami chat guna handphone jek..petang kang akan ku suruh kak fida bwk phone tu ke class pedagogi... aku suruh demo lagik...muhehehe
Back to top Go down
View user profile http://dpli.niceboard.net
toraterbang



Number of posts : 8
Age : 36
Location : Perak
Registration date : 2008-03-14

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Mon Mar 17, 2008 1:33 pm

kak fida..saya pakai maxis 3G but utk video call la..hurmm, kalu switch celcom 3G kene beli line lagi...mahal lew..anyway, nnt kite citer kat kelas peda...

ps: sakit hati pakai jaring...tak senonoh jer
Back to top Go down
View user profile
fooora



Number of posts : 18
Age : 32
Location : qelatey, malaysia
Registration date : 2008-03-16

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Mon Mar 17, 2008 3:18 pm

tumpang lalu....

sakan promote mempromote...
Back to top Go down
View user profile http://chitiey.multiply.com
farida5612



Number of posts : 7
Registration date : 2008-03-03

PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Tue Mar 18, 2008 7:31 am

Bukan nak cari keuntungan..tak de untungnyer pun..cuma nak kongsi teknologi...
sebab memahami sgt masalah akses internet kat upsi ni..kalau kat cyberjaya tu tak de kerja aku nak promo bendalah ni. Permulaan kad RM68 kot..entah la..ko tanya la agen berhampiran...bulan-bulan RM68. Dia ada dua kategori..RM 98 pun ada gak...utk kelajuan yang lagi laju..mencapai 3.6 Mkbps tak silap aku la..kalau silap maaf la ye...apapun kelajuan tu pun ikut kecanggihan alat tepon ko gak...

Mahal ekk...tak pun kalau dah dapat elaun nanti....hehhehehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 3G Celcom Broadband PROMOTION!!!   Today at 9:54 am

Back to top Go down
 
3G Celcom Broadband PROMOTION!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Promotion of Islam?
» Deja vu Dreamer (shameless self-promotion)
» Albert OG Promotion
» Movie Promotion Prank
» Free Press Release Sites for your Book Promotion Efforts

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DPLI-UPSI Dulu Kini Dan Selamanya :: DPLI :: Jual Beli-
Jump to: